Se pregătește maia. Se pune în laptele călduț drojdia, 1 lingură de zahăr și sarea. Se lasă 15-20 minute. Între timp batem ouăle cu 1 lingură de zahăr. Se bat 1- 2 minute. Se adaugă în compoziția de lapte și drojdie. Adăugăm treptat făina, mai întîi 3-4 pahare, apoi la necesitate mai adăugăm făină. Nu frămîntăm aluatul pînă la urmă, ci adăugăm untul de temperatura camerei.
Peste o oră putem modela coca de aluat.
Îl împărțim în două. Cu citorul întindem foaia pe masa unsă cu ulei. Tăiem foaia fîșii. Învelim crenvușca în fîșia de aluat.
Punem pateurile modelate în tava tapetată cu hîrtie. Le lăsăm în tavă să crească 20 minute.
Le punem în cuptorul supraîncălzit la 180 gr pe 30-35 minute pînă se rumenesc frumos.
După ce s-au copt le învelim pe 10 minute cu un prosop.