Facem cașcaval de ciocolată în condiții de casă. Ce poate fi mai bun și mai sănătos? Știm ce punem, vedem ce punem și cum punem..???? O bunătate, dragi gospodine, care o veți îndrăgi Dv. și familia Dv. Perfect pentru micul dejun și chiar ca desert cașcavalul de ciocolată vă va stimula dispoziția de a fi activi pe parcursul zilei. Cu mult mai mult... dacă copiii Dv. refuză de a mânca brînză de vaci care e atît de benefică pentru sănătatea noastră, atunci metoda de a o ascunde în acest deliciu este tocmai ceea ce ne poate salva! Așadar, vedeți ingredientele de care avem nevoie pentru prepararea acestui deliciu.
Mixăm brânza cu laptele și bicarbonatul de sodiu bine, bine ca să nu avem cocolașe. Punem amestecul la baia de abur, adăugăm untul și amestecăm până brânza se topește (5 min.). Adăugăm zahărul, zahărul vanilat, cacao și amestecăm totul până compoziția se omogenizează. Tot procesul durează aproximativ 10 minute. Cașcavalul gata îl lăsăm să se răcească puțin, după care îl punem într-un vas pe care îl avem în casă. Îl păstrăm în frigider. Puteți accesa linkul către rețeta- video pentru a vedea toate etapele dacă ceva, totuși, nu vă este clar. Poftă bună!